Jeta eshte mbushur plot me momente te bukura, me caste gezimi dhe me buzeqeshje. Keto momente lumturie duam ti mbajme mend gjate dhe ti ndajme me te tjeret. Keto kerkesa na i ploteson fotografia. Por nuk mjafton thjesht nje shkrepje e zakonshme. Duhet qe fotoja te kompozohet duke nderfutur profesionalitetin dhe artin ne menyre qe momentet e gezueshme te duken vertete te tilla. Keto kerkesa jua ploteson ne menyren me te mire te mundshme, Foto Asllanaj. Ne i japim jete kujtimeve tuaja. [Lexo me shume..]

Ambjentet e studios