Photo Printing

Me ane te "Photo Printing" ju tashme mund te stamponi fotot nga shtepia apo nga zyra juaj. Mjafton te plotesoni te dhenat tuaja (emrin, mbiemrin dhe numrin e celularit) dhe te zgjidhni fotot per tu stampuar. Ju do te njoftoheni me ane te nje SMS kur fotot te jene gati.


Zgjidhni fotot


Duke u ngarkuar...