Rreth Nesh

Jeta eshte mbushur plot me momente te bukura, me caste gezimi dhe me buzeqeshje. Keto momente lumturie duam ti mbajme mend gjate dhe ti ndajme me te tjeret. Keto kerkesa na i ploteson fotografia. Por nuk mjafton thjesht nje shkrepje e zakonshme. Duhet qe fotoja te kompozohet duke nderfutur profesionalitetin dhe artin ne menyre qe momentet e gezueshme te duken vertete te tilla. Keto kerkesa jua ploteson ne menyren me te mire te mundshme, Foto Asllanaj. Ne i japim jete kujtimeve tuaja.

Foto Asllanaj eshte nje studio me eksperience 30 vjecare ne fushen e fotografise dhe 20 vjecare ne fushen e videografise. Qe ne fillimet tona ne Ballsh ne kemi plotesuar kerkesat e shumta te klienteles sone qe rritej vazhdimisht ne te gjithe Shqiperine, duke ofruar sherbime cilesore dhe duke lene cdo klient te kenaqur.

Pas suksesit te arritur ne Ballsh, ne jemi akoma prane jush edhe ne Tirane, me nje studio me standarte bashkekohore, me nje siperfaqe prej 200 m2 me pajisjet me profesionale ne treg, qe garantojne cilesine dhe profesionalitetin.

Ejani prane nesh dhe ju garantojme qe do te ngelni te kenaqur.

Ambjentet e studios